Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی گفت: من غصه انتقاد از دولت را ندارم؛ در عرصه سیاست قرار نیست مورد هجمه قرار نگیریم باید یاد بگیریم چطور مخالفت‌ها را به موافقت تبدیل کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدحسین مرعشی در نشست بررسی مسائل توسعه استان کرمان در دفتر جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان در پاسخ به سوالی درباره نقش خود در موسسه مولی‌الموحدین اظهارداشت: هیچ کس هیچ منفعتی از این پروژه‌‌ها نبرده است و من هم تنها با این مجموعه همراهی کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: اگر در موسسه‌ای از نوع مولی‌الموحدین بخور بخور بود؛ الان چیزی ازآن باقی نمانده بود و امروز 20 هزار شغل ایجاد نکرده بود.

مرعشی گفت: در دولت آقای احمدی‌نژاد سر همین اختلافاتی که در استان بود بحث می‌کردیم؛ برخی اصرار داشتند که موسسه مولی الموحدین را بگیرند؛ من یک روز گفتم می‌شود فارسی بگویید که شما چی می‌خواهید ما همان را عمل می‌کنیم؛ گفتند تا دیروز شما بودید و این موسسه دست شما بود؛ امروز ماییم باید دست ما باشد.

استاندار اسبق کرمان گفت: به آنها گفتم گنجعلی‌خان که آمد مجموعه گنجعلی‌خان را ساخت بعد که ابراهیم‌خان و وکیل‌الملک که آمدند، نیامدند تابلوی مجموعه گنجعلی‌خان ر ا عوض کنند و بگویند تا دیروز شما بودی امروز مائیم. آنها هم در دوره خود هر کدام یک مجموعه جدید درست کردند.

وی در تشریح مذاکرات خود گفت: تا دیروز ما بودیم و دوستان ما این مجموعه را درست کردند امروز شمایید و 4 تا کار را شما برای استان کرمان انجام بدهید.

مرعشی افزود: اگر این دست اقدامات به هم وصل شود کرمان پیشرفت می‌کند؛ تابلو عوض کردن که راه حل نیست.

استاندار افزود: من در مولی‌الموحدین یک عضو هیئت امنا هستم و به زودی مسئولان هیئت مدیره و هیئت امنای خیریه در خصوص اقدامات آن اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

عضو شورای راهبردی جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به علت عقب ماندگی جنوب کرمان و عدم توسعه متوازن، گفت: با دعوا توسعه اتفاق نمی‌افتد؛ در بم که توسعه محقق شد به این دلیل بود که هیچ دعوایی وجود نداشت.

مرعشی خاطرنشان کرد: ما در جیرفت پروژه تراکتورسازی را داشتیم اما در اثر اختلافات محلی این پروژه رنگ باخت.

او همچنین در خصوص راهکار توسعه جنوب کرمان گفت: راه حل کشاورزی جنوب مشخص است، سازماندهی می‌خواهد باید تولیدات کشاورزی براساس سفارشات انجام شود.

سخنگوی حزب کارگزاران در خصوص عدم همراهی فعالان سیاسی در مسائل اقتصادی گفت: نباید مسائل اقتصادی را فدای مسائل سیاسی کنیم؛ ما در مسائل اقتصادی در کرمان بیشترین همراهی را داریم و اتفاقا استان کرمان به این امر مشهور شده است.

در پاسخ به گلایه یکی از حضار نسبت به انتقاد از دولت گفت: من غصه انتقاد از دولت را ندارم؛ در عرصه سیاست قرار نیست مورد هجمه قرار نگیریم باید یاد بگیریم چطور مخالفت‌ها را به موافقت تبدیل کنیم.

او در ادامه افزود: در مجلس، شوراها و دولت یکپارچگی سیاسی نیست؛ دولت روحانی خود را اصلاح طلب نمی‌داند و اکثریت مجلس هم با دولت نیست؛ اصولاً جابه جایی قدرت با رأی مردم امر پسندیده‌ای است، حتماً ما نباید برنده شویم، مسلماً اگر ضعیف عمل کنیم رأی ما ریزش می‌کند.

سخنگوی حزب کارگزاران همچنین در پاسخ به سوال دیگری اظهارداشت: در بحث مدیریت منابع مالی کشور ما با کمبود منابع مواجهیم، نرخ پس انداز ملی ۱۵ درصد است و ما پس انداز کم داریم.

مرعشی افزود: ایران کشور فقیری است و تنها منبع بزرگ ما نفت و گاز است که اگر همین را هم به جمعیت کشور تقسیم کنیم عدد بزرگی نمی‌شود. ما اگر نفت و گاز خود را به بالاترین ظرفیت برسانیم، سرانه آن برای هر ایرانی تنها 2 هزار دلار خواهد بود که نسبت به دیگر کشورها عدد بزرگی نیست.

او همچنین در خصوص پروژه‌های سدسازی گفت: سدسازی ما و ظرفیت ذخایر آب باید بر مبنای سال‌های ترسالی باشد، لذا آن کارها درست بود وتوقف آن اشتباه بود.

سخنگوی حزب کارگزاران در خصوص اجرای پروژه‌های پتروشیمی و فولاد در استان کم آبی همچون کرمان، اظهار داشت: آب آینده صنعت و شرب باید متکی به آب دریا باشد.

او با بیان این که برپایه محاسبات صورت گرفته آوردن آب کنار معدن مس از بردن مواد اولیه کنار دریا، اقتصادی‌تر است افزود: اولین پروژه آوردن آب به کرمان در حال آماده شدن است و با اجرای این پروژه و انتقال آب از دریا به کرمان ما دیگر هیچ محدودیتی نداریم.

مرعشی همچنین در خصوص گلایه صورت گرفته از مشکلات زیست محیطی پروژه فولاد بردسیر گفت: پروژه های فولاد در استان آلوده کننده نیستند، این پروژه‌ها جزو صنایع تمیز به شمار می‌آیند؛ با این حال عوارض احتمالی  که در بردسیر اتفاق افتاده است باید بررسی شود.

او در پاسخ به پرسشی دیگر درباره هفت باغ علوی گفت: قبول ندارم که هفت باغ سودی نداشت، البته می‌توانست که قوی‌تر انجام شود اما در کل کار درستی بود.

سخنگوی حزب کارگزاران همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر توسعه دانشگاه‌ها و وجود 5 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی، گفت: مردم علاقمند بودند که هزینه تحصیل فرزندانشان را پرداخت کنند؛ اما مشکل آن جاست که برنامه‌های توسعه محقق نشد و اقتصاد کشور با نرخ 8 درصد رشد نکرد.

مرعشی خاطرنشان کرد: یک فرد ایرانی در سال 67 نصف یک ایرانی در سال 56 ثروت داشت؛ آن کسانی که در برنامه دوم ترمز دستی را کشیدند باید پاسخگو باشند.

او با بیان اینکه، توسعه دانشگاه‌ها درست بود اما رشد اقتصادی محقق نشد، افزود: اینکه این فارغ التحصیلان بیکار هستند به این دلیل است که رشد اقتصادی مطابق برنامه پیش نرفت. اگر ما از برنامه اول تاکنون مطابق برنامه رشد می‌کردیم امروز می بایست اقتصاد ما سه برابر ترکیه و عربستان باشد؛ اما امروزه اقتصاد ما نصف ترکیه و عربستان است.

 

بیشتر بخوانید: مشکل طرح های اقتصادی با همکاری بانک ها قابل حل است نشست فرماندار شهرستان قدس با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب تهران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حزب کارگزاران دولت صنعت مسائل اقتصادی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند.

به گزارش مشرق، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه‌های اول کنکور از ایران