Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مهدیه کارگر گفت: دعوای بین فرزندان در صورت تکرار پیاپی برای والدین می‌تواند بسیار آزار دهنده باشد و ممکن است بین خواهر و برادر‌ها دعوا وجود داشته باشد؛ اما شاید ندانید که چه زمانی باید از آن دوری شود؟

 او افزود: برخی والدین تصور می‌کنند باید کارآگاهی دعوا را مدیریت و با نصیحت حل و فصل کنند یا یکی از طرفین یا دو طرف را تنبیه کنند تا درس عبرتی برای آن‌ها شود که دیگر با هم دعوا نکنند؛ اما این‌ها راه حل مناسبی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز مشاوره پلیس کرمان با اشاره به چند راهکار برای بهبود روابط بین فرزندان بیان کرد: والدین سعی کنید فرزندان خود را با یکدیگر مقایسه نکنید و اگر فرزندان خود را با شعار «برادرت خیلی آرام تر این کار را انجام می‌دهد» با یکدیگر مقایسه کنید، در اصل به رقابت و اختلاف بین آن ها دامن می‌زنید.

او به والدین توصیه کرد: از هیچ طرفی جانب داری نکنید؛ زیرا وظیفه شما این نیست که طرفداری کنید. به خصوص اگر همیشه از همان کودک (معمولا کوچک تر) محافظت می‌کنید که در این صورت فرزندی که از او حمایت نمی شود، احساس می‌کند که با او  ناعادلانه رفتار شده است. 

سرهنگ کارگر با اشاره به حل تعارضات به والدین گفت:  سعی نکند به نزاع‌کنندگان نشان دهید که آن‌ها را جدی می‌گیرید و تهدید و مجازات بی فایده است.

او تاکید کرد: خانواده ها بهتر است درگیر نشوند و فقط زمانی مداخله کنند که فرزندان همه چیز را گفته باشند.

 رئیس مرکز مشاوره پلیس کرمان بیان کرد:  جدایی فیزیکی از مواردی است که برای بهبود رابطه بین فرزندان توصیه می شود؛  یعنی خواهر و برادر‌هایی که با هم خوب نیستند، نباید در یک اتاق مشترک باشند و اگر فضای کافی وجود ندارد، پارتیشن‌ها (دیواری ثابت یا متحرک و نازک برای تقسیم کردن اتاقی بزرگ به بخش های کوچک تر) کمک خواهند کرد.

او به خانواده ها توصیه کرد: اگر در مورد اسباب‌بازی‌های خاصی اختلاف وجود دارد، آن‌ها را جدا نگه دارید تا مشخص شود کدام وسیله متعلق به کدام فرزند است. 

سرهنگ کارگر بیان داشت: والدین باید مراقب نیاز‌های هر کودک باشند؛ چرا که فرزندان باید احساس کنند که پدر و مادر، همه آن‌ها را به یک اندازه دوست دارند و برای آن‌ها ارزش قائل هستند. به این ترتیب آن‌ها فکر نمی‌کنند که برای جلب توجه و محبت والدین باید با یکدیگر رقابت کنند.

او گفت: پدر و مادر‌ها باید الگوی فرزندشان باشند و زمانی که شما بدون دعوا اختلافات را حل می‌کنید، کودکان متوجه این رفتار شما می‌شوند و الگوبرداری می‌کنند و اگر دوست دارید که کودکانتان با آرامش و احترام، مسائل به وجود آمده را مدیریت کنند، باید این رفتار را در شما هم ببینند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رابطه فرزندان مشاوره و روانشناسی بین فرزندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه فرزندان من... + فیلم

مادری با پسرش که در شبه گورستانی دسته‌جمعی در حیاط بیمارستان ناصر شهر خان یونس پیدا شده است، وداع می‌کند...

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است
  • بارها گفته‌ام مخالف هرگونه رابطه ناسالم و پارتی‌بازی در همه ادارات هستیم
  • همه فرزندان من... + فیلم
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان